Γιατί Εμάς

Οι σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της Ιατρικής και ειδικότερα της Ορθοπαιδικής, άνοιξαν νέους δρόμους και δημιούργησαν νέες δυνατότητες, τόσο διαγνωστικές όσο και θεραπευτικές, σχεδόν για όλες τις κατηγορίες των ορθοπαιδικών παθήσεων. Τεχνικές όπως η διαγνωστική και θεραπευτική αρθροσκόπηση, οι χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας (Minimal Invasive Surgery), νέα εξελιγμένα χειρουργικά υλικά, αλλά και σύγχρονες φαρμακολογικές ουσίες έχουν δώσει αποτελεσματικότερες  λύσεις στην αντιμετώπιση προβλημάτων σε τομείς όπως οι αθλητικές κακώσεις, η αρθρίτιδα, το ορθοπαιδικό τραύμα. 

Η εμπειρία και οι γνώσεις μας πάνω σε ειδικά γνωστικά αντικείμενα μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, βασισμένες σε πρότυπα του εξωτερικού, αλλά κυρίως βασισμένες στις κατευθυντήριες γραμμές (guidelines) διεθνών ορθοπαιδικών οργανισμών και  στηριζόμενοι στις υποδείξεις  της σύγχρονης, τεκμηριωμένης ορθοπαιδικής βιβλιογραφίας (evidence based medicine).

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο ιατρείο μας για να προσεγγίσουμε υπεύθυνα και οργανωμένα οποιοδήποτε ορθοπαιδικό σας πρόβλημα.